Lüks otomobil markası Rolls-Royce'un eski İngiliz baş tasarımcısı, 129 milyon TL (3 milyon sterlin) değerindeki malikanesinin kapısının önünde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Chester Bennington sonrası Linkin Park'ın yeni vokalisti belli oldu Chester Bennington sonrası Linkin Park'ın yeni vokalisti belli oldu

74 yaşındaki Ian Cameron’ın cuma akşamı Almanya'daki evinde öldüğü öğrenildi. Yerel medya, Cameron'ın kimliği henüz belirlenemeyen bir erkek tarafından bıçaklandığını bildirdi.

Yukarı Bavyera'daki Ammersee Gölü kıyısındaki Herrsching'de bulunan evde, kaçış yolları ve deliller için kapsamlı aramalar yapıldı. 

GÜVENLİK SİSTEMİ İPTAL EDİLMİŞ

Sun'ın haberine göre, yüksek değerli araçlarının tutulduğu garajların üzerindeki güvenlik kameralarına ait elektrik kablolarının kesildiği görüldü.

KLASİK ARABA UZMANIYDI

Cameron, 2013 yılında Rolls-Royce'dan emekli olan bir klasik otomobil uzmanıydı. Şirkette 3 Serisi, Z8, Phantom ve Ghost gibi otomobillerin tasarımı üzerinde 20 yıl çalıştıktan sonra emekli oldu.

Katilin duvardan atlayarak kaçmasının ardından arama süreci başlatıldı. Polis olayı "şiddet suçu" olarak niteledi ve saldırganın evden yürüyerek kaçtığını söyledi. Arama ekipleri, katilin izini sürmek için köpekler ve helikopter kullanıyor.

Ancak bir polis memuru Sun'a, güvenlik kameralarını devre dışı bırakacak kadar hazırlıklı olan bir hırsızın, ayrıca bir kişiyi bıçaklayıp öldürmesinin "son derece nadir" bir durum olduğunu söyledi.

Şüphelinin 1.80-1.90 boyunda, açık renk pantolon ve koyu mavi kapüşonlu giydiği, kırmızı sırt çantası ve sarı-yeşil eldivenler taşıdığı bildirildi.