Kendisini Galatasaray Spor Kulübü üyesi ve uluslararası bir lojistik firmasının CEO'su olarak tanıtan Murat Ş., sporcuların yanı sıra emniyet müdürleri, polis memurları ve savcıları ucuz araç alacağı vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla soruşturma altında.

Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş son yolculuğuna uğurlandı Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş son yolculuğuna uğurlandı

Sabah gazetesinin haberine göre, Murat Ş., arkadaş ortamında tanıştığı bir polisin aracını satıp yenisini alacağını öğrenince planını devreye soktu. Kendisine ucuz fiyata araç temin edebileceğini söyleyen Murat Ş., polis memurunu ikna edemeyince, iki emniyet müdürüne aldığını iddia ettiği araçların faturasını göstererek güven kazanmaya çalıştı.

İkna olan polis memuru, toplamda 666 bin 249 TL gönderdi ancak 5 ay geçmesine rağmen aracını alamadı. Murat Ş.'nin aynı yöntemle Ataşehir'de görevli bir komisere ve emniyet müdürleri ile cumhuriyet savcısından para aldığı ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan polisin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Mağdurlardan birinin de Galatasaraylı eski futbolcu Vedat İnceefe olduğu öğrenildi. Murat Ş., ilerleyen günlerde İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

SEO Uygun Özet Spot: Murat Ş. sahte vaatlerle milyonlarca lira dolandırdı, İstanbul'da polis memurları ve savcılardan para aldı. İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.