Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Polemik Haber sitemizde


Sağlık

Son yapılan araştırmalara göre cinsel yolla bulaşan Frengi hastalığı, Türkiye'de tavan yaptı. Tedavi edilemeyen bu hastalık, son derece hızlı yayılıyor.

Gündem

Türkiye, Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde açtığı "soykırım" davasına müdahil olmak için başvurusunu bugün yapacak.

Spor

Paris Olimpiyatları’nın 12’inci gününde Türkiye 5 branşta 11 sporcu ile mücadele edecek...

Gündem

MTA, Türkiye'de deprem riski olan bölgeleri belirten Diri Fay Haritası'nı güncelledi. Buna göre, yurt genelinde 45 il büyük tehlike altında.

Gündem

Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, "Türkiye-Azerbaycan kardeşliğinden rahatsız olanlar var" dedi.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye’nin Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS) çerçevesinde hazırlanan "İnfografiklerle Türkiye-AB" serisini yayımladı.

Ekonomi

Birleşik Krallık’ın İş ve Ticaret Bakanı Jonathan Reynolds, Türkiye, Körfez ve bazı Asya-Pasifik ortaklarıyla ticari ilişkileri güçlendirme niyetini açıkladı.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nüfus projeksiyonu verilerini açıkladı. Raporda, doğurganlık hızındaki düşüşün, nüfus sonuçlarında etkili olduğu belirtildi.

Spor

2024 Paris Olimpiyatları'nda 10 metre havalı tabanca karma takım finalinde temsilcilerimiz, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ekonomi

Dünyada birçok kez prestijli ödüller kazanan Türk şirketinin satın aldığı Alman jant devi BBS, 5. kez iflas başvurusu yaptı.

Ekonomi

BNY Mellon, Türk varlıklarına olan yabancı sermaye akışının aşırıya kaçmış olabileceği ve yatırımcıların riskleri gözardı ettiği konusunda uyarıda bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özür dilemesi gerektiği yönündeki açıklamalarının ardından Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye’ye geliyor.