Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin yıllık raporuna göre, Türkiye 2023 yılında 23 bin 400 dava ile en yüksek başvuru sayısına sahip...

Gündem

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, İsveç'in NATO'ya katılmasının TBMM'de kabul edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Gündem

PASOK-KINAL'in Midilli Milletvekili Panagiotis Paraskevaidis, “Türkiye Adalar’a gelip Hamas gibi hepimizi katledecek” şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Gündem

Banka ATM’lerinin tükettiği elektrik miktarının Ardahan, Bayburt, Iğdır ve Tunceli illerinin yıllık elektrik tüketiminden daha fazla olduğu ortaya çıktı.

Gündem

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin Erdoğan sonrası dönemine karşı ordu olarak hazırlanmaları gerektiğini açıkladı.

Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ın Türkiye hakkında küstah sözler içeren sosyal medya paylaşımından saatler sonra, 9 askerimiz şehit edildi.

Dünya

Henley Pasaport Endeksi'ne göre dünyanın en güçlü pasaportları belli olurken, ilk 10'a Avrupa ülkelerinin hakim olması dikkat çekti.

Gündem

2024 yılının askeri güç sıralaması "2024'ün En Güçlü Askeri Kuvvetleri" adlı listenin yayımlanmasıyla belli oldu. İşte dünyanın en güçlü orduları...

Ekonomi

İsrail merkezli Arbel Metals, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu'ya yönelik tepkilerinin ardından, Türkiye'ye hurda metal ihracatını durdurduğunu duyurdu.

Gündem

Ekonomist Mahfi Eğilmez, Türkiye’nin 2017’den bu yana sürekli geriye gitmesinin başlangıcının, başkanlık sistemine geçilmesi olduğunu vurguladı.

Gündem

Türkiye'yi ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Anadolu Gençlik Vakfı üyeleri tarafından Vahdettin Köşkü önünde protesto edildi.

Gündem

Lozan Barış Antlaşmas'ına atıfta bulunan Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis, "Herhangi bir değişiklik söz konusu değildir ve asla olmayacaktır. Bu...