Tff Haberleri

tff haberleri ve güncel tff gelişmeleri, tff ile ilgili tüm video, tff fotoğrafları ve tff haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Eyüpspor, Konyaspor, Kayserispor, Gaziantep FK, Hatayspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'in, Mehmet Büyükekşi'nin seçime girmesi için imza verdiği ortaya çıktı.

Spor

TFF, 18 Temmuz'daki olağan seçimli mali genel kurul için başvuru sürecinin sona erdiğini duyurdu. Servet Yardımcı, başkanlık seçiminden çekildi.

Spor

TFF'nin 18 Temmuz'dan yapılacak Başkanlı seçimleri öncesi Galatasaray yönetimi, Mehmet Büyükekşi hakkındaki kararını verdi.

Spor

Türk futbolunda son dönemde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkanlık seçimi için yeniden aday...

Spor

Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti sonrası 2 maç ceza aldığı iddialarını TFF yalanladı. Federasyon, UEFA'dan henüz kesin bir karar gelmediğini belirtti.

Spor

EURO 2024'te Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi olan A Milli Takım,Federasyon'un kasasını doldurdu.

Spor

Türkiye Futbol Adamları Derneği Başkanı Levent Erdoğan, Türk futbolunun batakta olduğunu ve iyileşme yapılmazsa kulüplerin satılabileceğini söyledi.

Spor

UEFA İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Servet Yardımcı, seçim öncesinde tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Ali Koç'a, TFF'den tebrik mesajı geldi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, hakemlik kariyerine nokta koyan Baran Eraslan hakkında disiplin soruşturması başlattı

Spor

Süper Kupa rezaleti için Suudi Arabistan'dan yeni bir hamle geldi. Suudiler, ödenen paranın geri iadesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na mektup...