Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Narin Güran cinayeti sonrası skandal ifadeler kullanan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde hazırlanan cuma hutbesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yine yer vermedi.

Gündem

TKS Komuta Kademesinin, Hizbullah'ın siyasi uzantısı HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile fotoğraf çektirmesine, CHP'den tepki gecikmedi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın geçen hafta sığınmacılarla ilgili yaptığı bir açıklama sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Gündem

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi vekaleten dekanlık görevi yürüten Prof. Dr. Savaş Duman, AK Partili Alpay Özalan'ın, Ahmet Şık'a yaptığı saldırıyı...

Gündem

Sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle skandal bir kararla tutuklanan Dilruba Y.’nin avukatı Hüseyin Yıldız, soruşturmada savcının iki kez değiştirildiğini söyledi.

Gündem

Rodos Adası’nda bulunan bir telekomünikasyon şirketinde çalışan Türk teknisyenler, izinleri olmadığı gerekçesi ile gözaltına alındı.

Gündem

Sosyal Güvenlik Kurumu, aralarında park, belediye hizmet alanı ve plaj alanlarının da aralarında olduğu 104 kıymetli araziyi satışa çıkardı.