MSB Haberleri

MSB haberleri ve güncel MSB gelişmeleri, MSB ile ilgili tüm video, MSB fotoğrafları ve MSB haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı teröristin Habur'daki Hudut Karakoluna teslim olduğunu bildirdi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li 15 terörist ile Irak'ın kuzeyinde PKK'lı bir teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Gündem

"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyen teğmenlere ilişkin soruşturma açıldığı iddialarını yalanlayan MSB, şimdi de soruşturma açıldığını duyurdu.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Kandil bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini bildirdi.

Gündem

Millî Savunma Bakanlığı, Pençe 1-2 Harekât bölgesinde kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan P. Bnb. Osman Ayan’ın şehit olduğunu duyurdu.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “Harp Okullarının mezuniyet törenleri 30-31 Ağustos tarihlerinde yapılmış olup mezun olan Teğmenlerin Harp Okulları ile idari...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 15 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, TCG Anadolu ve TCG Gökova’nın ABD’ye ait USS Wasp gemisiyle Doğu Akdeniz’de yaptığı geçiş eğitimlerinin...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda, 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Asos ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 11 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "İzmir, Aydın ve Bolu’da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek olmaya devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Genel

Millî  Savunma Bakanlığı, Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan FETÖ mensubu 3 kişinin yakalandığını bildirdi.