Hava durumu Haberleri

hava durumu haberleri ve güncel hava durumu gelişmeleri, hava durumu ile ilgili tüm video, hava durumu fotoğrafları ve hava durumu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Meteoroloji’nin yaptığı son açıklamaya göre Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarı yapıldı.

Gündem

Meteoroloji'nin paylaştığı 21 Haziran hava durumu raporuna göre, yurdun belirli kesimlerinde şiddetli rüzgar ve sağanak yağış bekleniyor.

Gündem

Meteroloji'nin açıkladığı verilere göre, hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 7-10 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

Gündem

İstanbulluları bunaltan aşırı sıcak hava dalgasıyla ilgili Cumartesi günü için müjdeli haber geldi. Sıcaklıkların 8 derece birden düşmesi bekleniyor.

Gündem

Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, X hesabından uyarı yaparak, İstanbul'da yaşayan vatandaşlara "Kendinizi koruyun" dedi.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 Haziran Perşembe gününe ilişkin hava durumu raporuna göre, 18 il için sarı kodlu uyarı verildi.

Gündem

İstanbul başta olmak üzere pek çok kentte termometreler 40 dereceye dayanmışken, Cezayir'den yüksek seyreden sıcaklıkların daha da sıcağı geliyor

Gündem

İstanbul'u esir alan sıcaklıklarla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, izobarik sırt nedeniyle sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini açıkladı.

Gündem

İstanbul'da bugün gölgedeki sıcaklık 35 derece, güneşin altında 45 dereceye yakın hissedilecek. Konuyla ilgili vatandaşlara uyarılar yapıldı.

Gündem

Meteorolojinin tahminlerine göre bu sıcaklıklar 40 dereceye dayanacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki aşırı sıcaklarla ilgili bir...

Gündem

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da uzun süredir beklenen ancak gerçekleşmeyen kar yağışıyla ilgili yeni tarih verdi.

Gündem

Meteoroloji’den İstanbul için bugün ve yarın için yeniden kar alarmı verildi. İşte megakentteki hava durumuyla ilgili tüm detaylar...