İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), aşırı sıcaklıklar nedeniyle halkı uyardı. Özellikle saat 11.00 ile 16.00 arasında yaşlılar, hastalar ve hamilelerin güneş altında uzun süre kalmamaları gerektiği ifade edildi.

Türkiye genelinde sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor. İstanbul’da önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının 30 derecenin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Ancak cumartesi günü sıcak hava dalgasının etkisini yitirmesi ve sıcaklıkların bir anda 8 derece düşmesi öngörülüyor. Aynı gün İzmir ve Ankara'da da hava bir miktar serinleyecek.

SICAKLIKLAR 8 DERECE DÜŞECEK

Batı bölgelerinde aşırı sıcaklar cuma gününe kadar devam edecek. Cumartesi günü İstanbul'da sıcaklıklar aniden 8 derece düşecek.

Diyarbakır Barosu’na başvuran Narin'in ağabeyi: Adaletin sağlanması için hukuki destek talebinde bulunuyorum Diyarbakır Barosu’na başvuran Narin'in ağabeyi: Adaletin sağlanması için hukuki destek talebinde bulunuyorum

Bugün İstanbul'da hava sıcaklıkları 34-37 derece arasında olacak. Ankara'da 35, İzmir ve Bursa'da 40, Antalya'da ise 38 derece sıcaklık bekleniyor. Güneş çarpması riski oldukça yüksek seviyede.