Google Haberleri

Google haberleri ve güncel Google gelişmeleri, Google ile ilgili tüm video, Google fotoğrafları ve Google haberleri Polemik Haber sitemizde


Teknoloji

Google, Gemini yapay zeka sistemi için yeni bir güncelleme paylaştı. Buna göre Gemini artık çok daha hızlı olacak.

Teknoloji

Dünyaca ünlü ABD'li teknoloji devi Google’ın en işlevsel araçlarından olan Gmail, yapay zeka Gemini ile gücüne güç kattı.

Teknoloji

ABD Adalet Bakanlığı, Google'ı tekelcilikle suçlayan antitröst davasının ardından, şirketi bölmeyi değerlendiriyor. Plan kapsamında Android ve Google Chrome’un ayrılması gündemde.

Genel

ABD Adalet Bakanlığının teknoloji devi Google’a açtığı antitröst davası, Federal mahkemenin, Google’ın son on yılda çevrimiçi arama ve reklam pazarlarında...

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Google, ChatGPT’ye rakip olarak çıkardığı yapay zekâ destekli sohbet botu Bard'ın ismini değiştirecek.

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Google, yeni duyurduğu yapay zeka asistanı Bard'ı, kullanıcıların hizmetine sunduğu servislerine eklemeye devam ediyor.

Teknoloji

Teknoloji devi Google'ın popüler internet tarayıcısı Chrome, 'çerez' adı verilen küçük dosyaları engellemeye başlayacağını açıkladı.

Teknoloji

Google, arama motorundaki doodle'ı değiştirerek yeni yılı kutladı.

Teknoloji

Dünyanın en çok tercih edilen tarayıcı olan ABD’li teknoloji devi Google bünyesindeki Chrome, kullanıcılara bir yeni özelliğini daha sundu.

Arama motoru Google, Türk mimarlık mesleğinin önemli isimlerinden biri olan Sedad Hakkı Eldem'in 115. yaş gününü doodle tasarımı ile hatırlattı.