Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin skorunu tahmin etti.

Spor

Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel, bu haftasonu Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi skor tahmininde bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşılaştı. Halil Umut Meler'in yönettiği mücadeleden 2-0 galibiyetle...

Spor

Fenerbahçe'de Brezilyalı Luan Peres ile yollar ayrılmasının ardından yıldız futbolcu, ülkesinde zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Spor

Eski futbolcu Rio Ferdinand'ın, Jose Mourinho'yu Galatasaray üzerinden eleştirdiği sözler Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

Spor

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe'de yeni transferler Filip Kostic ile Sofyan Amrabat'ın mücadelede forma giyme ihtimalleri...

Spor

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selahattin Baki, TRT Spor'a verdiği demeçte, Sarı-Lacivertlilerin teklif götürdüğü yıldız futbolcuyu açıkladı.

Spor

İngiliz basınında yer alan haberde Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Antony'yi kiralamak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Spor

Sarı lacivertli kulüpte sezon sonu sözleşmesi bitecek olan İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme için görüşmeler başlandığı belirtildi.

Spor

Süper Lig devi Fenerbahçe, 01.06.2023 - 31.05.2024 tarihleri arasındaki finansal raporunu Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na açıkladı.

Spor

Lig'deki ilk 4 maçın üçünde kalesini gole kapatan Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic'in bu yükselişinin ardında, kaleci antrenörü Sandro Zufic'in olduğu...

Spor

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin yıldız savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde, İngiliz ekiplerinden kendisine gelen tekliflerle ilgili kararını verdi.