Manchester United'ın Brezilyalı oyuncusu Antony'ye Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğu öne sürüldü.

İngiliz basını The Sun'da yer alan habere göre, "Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe, Antony'yi transfer etmek için diğer kulüplerin önüne geçti." ifadesi kullanıldı.

BİRÇOK KULÜP İLGİLENİYOR

Brezilyalı kanat oyuncusunun durumunu eski takımı Ajax'ın da yakından takip ettiği belirtilirken, Antony ile İspanya, Fransa ve Suudi Arabistan'dan da birçok kulübün ilgilendiği aktarıldı.

Antony'nin, Manchester United'a ayrılmak istediğini bildirdiği ve kulüp yönetiminin oyuncuyu kiralama fikrine sıcak baktığı dile getirildi.

SÖZLEŞMESİ 2027'DE SONA ERİYOR

Haberde ayrıca Türkiye'deki transfer döneminin cuma günü sona ereceği hatırlatılırken, transferin sadece kiralık olarak gerçekleşebileceği vurgulandı ve "Antony için kalıcı bir ayrılışın önümüzdeki yazdan önce gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor." şeklinde yorum yapıldı.

Trabzonspor'dan ırkçı paylaşımlara tepki Trabzonspor'dan ırkçı paylaşımlara tepki

24 yaşındaki oyuncu, 2022 yılında 86 milyon sterlin karşılığında Ajax'tan transfer edilmişti. Manchester United ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Antony'nin haftalık 200 bin sterlin kazandığı ifade ediliyor.

Brezilyalı futbolcu, Manchester United formasıyla bugüne kadar toplam 83 maçta görev aldı ve 11 gol kaydetti.

Kaynak: NTV Spor