Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir YouTube kanalında yorumculuk yapan eski milli kaleci Volkan Demirel, Kadıköy'de oynanacak derbide iki takımın nasıl bir oyun planı sergileyeceği konusunda görüşlerini açıkladı. Galatasaray derbilerinin Fenerbahçeliler için 'bayram havası' yarattığını söyleyen Demirel, bu maçın Mourinho'nun hücumda 'bir şeyler göstereceği' karşılaşma olacağını söyledi.

Galatasaray'ın duran toplara önem vereceğini belirten Demirel, maçla ilgili skor tahmininde de bulundu.

Volkan Demirel'in Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyla ilgili yorumları, şu şekilde:

"Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, Fenerbahçeliler için bayramdır. Hele ki içerideki maçlardaki durumlarda, Fenerbahçeli herkes bayramını bekler. Aynı Kurban Bayramı, Şeker Bayramı gibi. Keza Galatasaraylılar için de bayram diyorlar mı bilmiyorum ama Fenerbahçe maçları konum, durum, yer ne olursa olsun çok önemlidir. Bence Türkiye'nin en önemli derbisidir. Beşiktaş-Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray derbisi de var ama bunların hiçbirisi Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin önüne geçmez."

"GALATASARAY BEKLEYEREK OYNAYACAK"

"Umuyorum güzel bir maç izleyeceğiz. Performans olarak ne Fenerbahçe'nin ne de Galatasaray'ın şu ana kadar verdiği veriler bu maçın karşılığı olacak. Daha önceki senelerde Okan hoca ile Galatasaray'ın oynadığı gibi bir Galatasaray. Bekleyerek, geçişlerle skora gidecek bir Galatasaray olacaktır diye bekliyorum. Galatasaray bekleyen, Fenerbahçe topa sahip olan takım gibi oynayacak."

Nihat Kahveci'den Galatasaray iddiası: 'Bayern Münih'te yok' Nihat Kahveci'den Galatasaray iddiası: 'Bayern Münih'te yok'

"JOSE MOURINHO İÇİN VİTRİN MAÇI"

"Benim tahminim Galatasaray duran toplarla skor almaya çalışacak. Fenerbahçe de Mourinho'nun bir şeyleri göstereceği maç olacak. Bazıları diyor ki, 'Fenerbahçe'nin oyununda bir şey görmedik'. Bence görüyoruz. Savunma anlamında çok iyi duran Fenerbahçe var. Skor anlamında da, Mourinho'nun o şölenle beraber bir şey göstereceği maç gibi geliyor. Vitrin maçı."

SKOR TAHMİNİNİ AÇIKLADI

"Anadolu takımları, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ne olduğunu gösteremeyecek. Aralık fazla hem bütçe hem de oyuncu anlamında. Fenerbahçe-Galatasaray maçı iki takım arasındaki verileri daha net verecektir. Skor tahminim, Fenerbahçe bir golden fazlasını atar, Galatasaray da bir gol atabilir.