Fatih terim Haberleri

fatih terim haberleri ve güncel fatih terim gelişmeleri, fatih terim ile ilgili tüm video, fatih terim fotoğrafları ve fatih terim haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da, Fatih Terim'in Okan Buruk'un yerine gelmek için mücadele verdiği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Spor

Galatasaray'da RFC beraberliği bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarlar Okan Buruk'un yerine Fatih Terim'in gelmesini istemeye başladı.

Gündem

Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimleri dolandıran Seçil Erzan'dan, Fatih Terim ile ilgili flaş bir itiraf geldi.

Spor

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, deneyimli teknik direktör Fatih Terim ile aralarındaki buzları erittiklerini açıkladı.

Gündem

Fatih Terim, Denizbank'ın eski şube müdürü Seçil Erzan'ın adının geçtiği dolandırıcılık davasında müşteki sıfatıyla Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez...

Spor

Efsane teknik direktör Fatih Terim, Türkiye’nin Hollanda ile karşılaşacağı EURO 2024 çeyrek final mücadelesi öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos'un, Fenerbahçeli Samet Akaydin'in ardından Süper Lig'den bir futbolcuyla daha anlaştığı iddia edildi.

Spor

Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, Panetolikos'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "kupa varsa kupaya talibiz" dedi.