Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" sözlerine ilişkin iki ayrı rapor sunulduğu öne sürüldü.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin dış politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eleştirilerin odağındaki Tarım Bakanı Yumaklı ve Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'un üzerini çizeceği iddia edildi.

Gündem

Ankara'da düzenlenen Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk 4 Madde konusuna açıklık getirdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan'da düzenlenen saldırıyla ilgili olarak, Lübnan Başbakanı Necib Mikati ile telefonda görüştü.

Gündem

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı’nın yeni işletmecisi Vahit Karaarslan'ın, 505 milyon dolarlık ihale bedelinin taksitle ödeyeceği öğrenilirken, projenin henüz netleşmediği ortaya...

Ekonomi

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla sigara ve purolarda uygulanan ÖTV oranı yüzde 45'ten yüzde 53,5’e, maktu vergi tutarı ise 7 bin...

Gündem

1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları Açılış Töreni'nde konuşan Erdoğan, "Marmara Üniversitesi mezunu olmaktan gururluyum" ifadelerini kullandı.

Gündem

Almanya'nın önde gelen gazetesi Bild, AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı orduyu 'tasfiye' ile tehdit ettiğini yazdı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinden özür talebine karşılık, Erdoğan'ın Gezi eylemcilerine yönelik sözleri için özür dilemesi gerektiğini...