Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla İzmir Bayraklı'da yangınların etkilediği 375 hektarlık alan orman sınırları dışına çıkarıldı. TMMOB, bu bölgenin daha...

Gündem

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne göre, üst düzey kamu yöneticilerinin atama süreçlerinde Cumhurbaşkanı'nın yetkisi artırıldı.

Gündem

AK Parti'nin 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek MKYK toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti vitrini ve A takımını yenilemesi bekleniyor

Gündem

Muhalifleri hedef alan Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan, "Devlet not eder. Gayrımeşru kalkışmaların başı çok sert ezilir" şeklinde tehditler savurdu.

Gündem

Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının, 30 Ağustos münasebetiyle Anıtkabir'i ziyareti sırasında, bir grup tarafından 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atıldı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Gündem

Eski AK Partili Yavuz Değirmenci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Bakan Nurettin Nebati ile görüştüğünü öne sürdü.

Gündem

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan'ın SETA ile ilgili kaleme aldığı köşe yazsının ardından kuruluştan "Böyle bir raporumuz bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.

Gündem

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sosyal medyada kullandığı ifadelerin ardından ilk kez açıklama yaptı.

Gündem

AK Parti iktidarının düşünce kuruluşu olarak çalışan, SETA, aylar süren araştırmasını tamamladı. Ortaya çıkan sonuçlar, Erdoğan'ın hiç de hoşuna gitmeyecek.

Gündem

Muhalefeti elitist olmakla suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren CHP'li Veli Ağbaba, "Elitizim ve israf arıyorsan aynaya bak" dedi.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle CHP'li Tuncay Özkan'a 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.