Domuz eti Haberleri

domuz eti haberleri ve güncel domuz eti gelişmeleri, domuz eti ile ilgili tüm video, domuz eti fotoğrafları ve domuz eti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ankara'daki iki şubesindeki ürünlerde domuz eti kullandığı tespit edilen meşhur Köfteci Yusuf'un, Temmuz ayında bölge deposunu kapattığı ortaya çıktı.

Gündem

Köfteci Yusuf'un da yer aldığı domuz eti skandalı, helal sertifikalarının güvenilirliğini tartışmaya açtı. CHP Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, bu konuda...

Gündem

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti çıktığı iddialarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Gündem

"Bilmeden domuz eti yemek günah mı?" sorusunu soran vatandaşlar Diyanet'in Alo Fetva hattına telefon yağdırdı.

Gündem

Tarım Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş listesinde köfte, zeytinyağı ve kekik başta olmak üzere baharatların ardından, salça da güvensiz ürün çıktı.

Gündem

Köfte ve dönerlerinde domuz eti tespit edildiği iddiasıyla Türkiye gündemine oturan Köfteci Yusuf, yaptığı açıklamayla suçlamaları reddetti.

Gündem

Bakanlığın denetimlerinde ünlü bir köfte zincirinden alınan numunelerinde domuz eti tespit edildiği ancak mahkeme kararıyla ismin açıklanmadığı öne sürülmüştü. T24'ün...

Gündem

Ünlü Köfteci Yusuf'la ilgili domuz eti iddiaları devam ederken, gazeteci usta Fatih Altaylı'dan konuya ilişkin çarpıcı bir yorum geldi.