Gündem

Yenidoğan çetesinin başhekimi: AK Parti'den 2 defa aday olmuş

Ülke gündemine oturan yenidoğan çetesinin başhekimlerinden Dr. A. Atilla Yılmaz'ın da AK Parti Beylikdüzü Belediye başkanlığı için 2 kez aday olduğu ortaya çıktı.

Abone Ol

İstanbul merkezli 'Yenidoğan Çetesi' haksız kazanç sağlamak adına birçok masum bebeğin ölümüne yol açtı. Çetede doktorlar ve hemşirelerin yer aldığı skandalda her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Bebek ölümlerine sebep olan Özel Avcılar Hospital Hastanesi, Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Özel Birinci Hastanesi, Özel Güney Hastanesi, Özel Bağcılar Medilife Hastanesi, Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi, Özel Reyap İstanbul Hastanesi, Özel Şafak Hastanesi Bağcılar, Özel Silivri Kolan Hospital Hastanesi ve Çorlu Reyap Hastanesi'nin ruhsatları dün iptal edildi.

HalkTv'de yer alan haberde, eski sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi olan Avcılar'daki Özel Avcılar Hospital'in lisansı iptal edilmesinin ardından bebeklerinin hastaneden çıkarmak isteyen aileler, hastanede yaşanan katliamlara isyan etti.

AK PARTİ'DEN ADAY OLMUŞ

Lisansı iptal edilen hastane listesinde olan Beylikdüzü Medilife Hastanesi'nin başhekimi Dr. A. Atilla Yılmaz'ın da AKP Beylikdüzü Belediye başkanlığı için 2 kez aday olduğu ortaya çıktı.