Kısa süre önce CHP'den kesin ihraç cezası alan Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, TV100’de konuk olduğu Doğru Yorum isimli programda siyasi geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
'CHP'YE DÖNSEM BİLE ADAY OLMAYACAĞIM'
“AK Parti’de, MHP’de ve HDP’de siyaset yapma şansım yok” diyen Özcan, CHP için ise, “Muhalefette bana yakın düşünceleri olanlar var ama CHP’ye dönsem bile aday olmayacağım. Dönersem sadece hukuki bir tespit olacak. Hatalı karar verdiklerinin tespiti olacak” ifadesini kullandı.
'AKŞENER'LE ÇOK YAKIN BİR İLİŞKİMİZ VAR'
Özcan, “İYİ Parti ne kadar yakın” sorusuna ise, “Sayın Akşener’le çok yakın bir ilişkimiz var. Parti programında ayrı düşen birkaç detay dışında pek bir sıkıntı yok. Ama bu illa da İYİ Parti’ye katılacağım anlamına gelmiyor” yanıtını verdi.
Kaynak: T24