Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı kaybıyla sarsılan Türkiye, cinayetin perde arkasındaki karanlık sırlarla bir kez daha şok oldu. Soruşturma derinleştikçe ortaya çıkan yeni bilgiler, olayı daha da karmaşık bir hale getirdi.

Narin'in cansız bedenini dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırılarak hamile bırakıldığı iddiası, dosyaya bomba gibi düştü.

Amca Salim Güran'ın avukatı Onur Akdağ tarafından sunulan belgede yer alan bu iddia, cinayetin seyrini tamamen değiştirebilecek nitelikte. Belgede, Bahtiyar'ın kızını kaçıran kişinin eski muhtarın torunu olduğu belirtildi.

Bebek katili Yenidoğan Çetesi'nin işbirliği yaptığı hastaneler belli oldu! Eski bakanın hastanesi de listede Bebek katili Yenidoğan Çetesi'nin işbirliği yaptığı hastaneler belli oldu! Eski bakanın hastanesi de listede

İddiaya göre Bahtiyar, daha önce eski muhtarın torunu tarafından kaçırılmış ve kızının hamile kalmasına neden olmuştu. Bu durum karşısında öfkeden çıldıran Bahtiyar, eski muhtarın evine silahla baskın yapmış ve onu boğmaya çalışmıştı. Bu olay sırasında Salim Güran'ın da orada olduğu ve Bahtiyar'ı sakinleştirmeye çalıştığı öğrenildi. Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar'ın da olayın tanığı olduğu ifade edildi.