Gündem

SICAK GELİŞME: Sinan Ateş'in ailesine saldırdılar

Sinan Ateş'in Ankara'da katledilmesine ilişkin görülen davanın duruşmasında, Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırıda bulunuldu.

Abone Ol

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da katledilmesine ilişkin görülen davanın duruşmasında Ateş ailesine saldırıda bulunuldu.

SELMA ATEŞ'E SALDIRDILAR

Halk TV'de yer alan habere göre, Kararın açıklanması için verilen ara sonrası müştekiler ve avukatların Sincan Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde oturduğu sırada beyaz ceket giyen ve kimliği bilinmeyen bir kişi Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'in eşine arkadan yaklaşıp saldırdı. Saldırgan, Selman Ateş'in eşine de saldırdı. Bu durum üzerine bahçede arbede yaşandı. Sinan Ateş'in yakınları kimliği bilinmeyen saldırgana müdahale etti. İki taraf arasında kavga çıktı.

ANNE SANİYE ATEŞ FENALAŞTI

Polis keipleri olay yerine müdahele etti. Sadırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. Saldırgan gözaltına alınırken Sinan Ateş'in yakınları da Selma Ateş ve Sinan Ateş'İn annesi Saniye Ateş'i korumaya çalıştı. Selma Ateş, saldırgana karşı "Hem kardeşimi katlediyorsunuz, hem de bize saldırıyorsunuz. Bunlara ceza kesilmezse bizi de öldürecekler' dedim" ifadelerini kullandı. Anne Saniye Ateş ise bu sırada fenalaştı.