Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor’un Başkanı Gökhan İn, alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştiği iddia edilen bir tartışma sırasında saldırıya uğradı. Olay, anbean kaydedildi.

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Rönesans Spor TV’nin haberine göre, Gökhan İn ile saldırgan arasında yaşanan gergin anlar, kayıtta olan bir telefon tarafından saniye saniye görüntülendi. Saldırgan, tehditkâr ifadeler kullanarak Başkan İn’e yönelik fiziksel saldırıda bulundu. Tehdit ederken ayağa kalkarak Gökhan İn’i darp eden saldırgan şu sözleri sarf etti:

Efsane Michel Platini'den futbolda devrim yaratacak öneri Efsane Michel Platini'den futbolda devrim yaratacak öneri

"İSİM KULLANMAYACAKSIN, 150 BİN TL ÖDEYECEKSİN"

"Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!"

Başkan Gökhan İn, saldırganın tehditlerine karşı sakin bir şekilde cevap verdi: “Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam.”

Geçtiğimiz hafta yapılan Sakaryaspor olağanüstü genel kongresinde çoğunluk sağlanamamıştı. 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda yeterli çoğunluk aranmayarak yeniden kongre yapılacak.