Paylaşılan son verilere göre, sahte alkol nedeniyle İstanbul'da 70, Ankara'da ise 33 kişi yaşamını yitirdi.

Ölümlerin ardından CHP, konuyu araştırmak üzere bir heyet oluşturdu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görevlendirdiği heyette, Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer, Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve Gülşah Deniz Atalar’ın yanı sıra Ankara Milletvekilleri Dr. Aylin Yaman ile Deniz Demir yer alıyor.

İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonu: Bazı isimler için karar! İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonu: Bazı isimler için karar!

KAPSAMLI RAPOR HAZIRLANACAK

Heyet, olayları inceleyerek hayatını kaybedenlerin ve yoğun bakımda tedavi görenlerin yakınlarıyla görüşecek. Sahte içki vakalarına ilişkin çok yönlü bir rapor hazırlayacak heyet, bugün saat 13.00’te Etlik Şehir Hastanesi ziyaretinin ardından basın açıklaması yapacak.