Gazeteci ve sunucu Nagehan Alçı, 13 yıllık eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan geçtiğimiz yıl tek celsede boşandıktan sonra yaşadıklarını gazeteci Nevşin Mengü’nün programında anlattı.

Alçı, 3 Ekim 2023’te boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti.

Nagehan Alçı, şöyle konuştu:

"PARAMI ELİMDEN ALIYORDU"

-Ben bunları anneme dahi anlatmadım. Benim kazandığım parayı Rasim 'Sen anlamazsın' diyerek elimden alıyordu. 

Parayı göndermezsem ondan kurtulamazdım. Rasim tarafından ben para cahili ilan edilmiştim. Para ortak hesaptaydı ama onu boşaltmış. Bir şiddetinde eve polis çağırdım. Yaşadıklarımı sineye çektiğim için kendime çok kızıyorum. 

Bir süre sonra o kısır döngüye girdiğinde insan sesini çıkaramaz hale geliyor. Rasim'in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum.

"İŞSİZ KALDIĞINDA BEN BAKTIM"

-Rasim işsiz kaldığında ben baktım. Kimse onun yüzüne bakmazken ben onun herkesi arardım. Gecenin bir yarısı ben uyurken ışıkları açıp 'Beceriksiz sen benim için bir şey yapmıyorsun' derdi.

"BENİ BOĞUYORDU"

-Kardeşimin en küçük oğlu 17 Kasım 2017'de doğdu. O sabah ben ölüyordum. Rasim beni boğuyordu. Boğazıma yapıştı.

Geçici sınır kontrollerinin ardından: Almanya'dan Schengen açıklaması Geçici sınır kontrollerinin ardından: Almanya'dan Schengen açıklaması

-Evin içinde bir sebep onun istediği şekilde davranmadım, öfkesi büyüdü. Tavana bakıyorum, nefes alamıyorum, herhalde 5-10 saniyem var. Yeğenimin doğduğu ve çocuklarımın 4 yaşında olduğu zaman ölemem.