31 Mart seçimlerinde CHP’nin birinci parti olarak çıkması, iktidar değişikliği beklentisini artırdı. T24 yazarı Ali D. Ulusoy, muhalefetin hata yapmaması durumunda siyasi iktidarın değişeceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rakibini seçmeye çalıştığını iddia eden Ulusoy, Özgür Özel’in rakip olarak öne çıkabileceğini söyledi.

"CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL'İ RAKİP OLARAK SEÇİYOR"

Ali D. Ulusoy, Erdoğan’ın Özgür Özel’i rakip olarak seçerek iktidarda kalmayı hedeflediğini yazdı. Ulusoy, Erdoğan’ın Özel’i ön plana çıkararak, onun da Kemal Kılıçdaroğlu gibi hata yapmasını sağlamaya çalıştığını ifade etti.

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN ADAYLIĞI, İKTİDAR DEĞİŞİMİNİ SAĞLAR"

Ulusoy, muhalefetin kazanma potansiyeli en güçlü adaylarının Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olduğunu belirtti. İmamoğlu ve Yavaş’ın aday olması durumunda iktidar değişiminin ufukta göründüğünü söyledi. Ulusoy, ekonomideki ‘yalancı baharın’ kitleleri kandıramayacağını ve halkın fakirleştiğini vurguladı.

Mahkemeden flaş karar! Burdur Gölü kıyısındaki Millet Bahçesi projesi iptal edildi Mahkemeden flaş karar! Burdur Gölü kıyısındaki Millet Bahçesi projesi iptal edildi

İMAMOĞLU HAKKINDA YENİ DAVA HAZIRLIĞI

İmamoğlu hakkında yeni ceza davası hazırlığı olduğuna dikkat çeken Ulusoy, yargı bürokrasisinin iktidar değişiminde yanlış tarafta olup olmayacağını sorguladı. Ulusoy, bu tür yapay engellerin siyasette ters tepebileceğini belirtti. Mansur Yavaş için ise henüz bir engelin devreye sokulmadığını ifade etti.