Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

AK Parti yönetimi ve ilgili bakanlıklar, yurt dışı harç miktarının artırılması konusunu yeniden ele alırken, öğrenciler, hacı adayları ve sınır...

Ekonomi

Elektrik Mühendisleri Odası, EPDK tarafından elektriğe yapılan yüzde 38 oranındaki fahiş zamla ilgili bir açıklama yaptı.

Ekonomi

Milyonlarca emekli ve memur, gözünü 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon farkına dikmiş durumdayken, memur ve emekliye verilecek zam oranları belli oldu.

Ekonomi

Açıklanan elektrik zamlarına tepki gösteren İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, "Bu zam, enflasyonla mücadele inancını sekteye uğratır" dedi.

Ekonomi

Yurt genelinde her ilde suya zam yapılırken, İzmir'de de 1 Temmuz'dan itibaren 1. kademe haricinde yüzde 45 artış olacak.

Ekonomi

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK), 1 Temmuz'dan itibaren elektrik kullanımına yüzde 38 oranında zam yapıldığını duyurdu.

Ekonomi

Asgari ücrete ara zammın gelmeyeceğininin açıklanmasının ardından bakan maaşlarına gelen zamlar tepkilere neden oldu.

Yerel

İzmir'de 1 Temmuz'dan itibaren İZTO üyesi fırınlarda 200 gram ekmek 10 TL'den satılmaya başlanacak.

Ekonomi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yurt Dışı Çıkış Harç Pulu fiyatlarının 150 TL'den 3 bin liraya yükseltileceğine dair iddialara yanıt...

Ekonomi

Milyonlar asgari ücrete ve emekli maaşlarına gelecek zammı beklerken, enflasyon verisiyle 6 aylık rakamlar tamamlanacak ve maaşlara gelecek zam kesinleşecek.

Ekonomi

EPDK'nın müdahalesiyle ertelenen akaryakıt zamları, bu geceden itibarem daha yüksek rakamla yürürlüğe girecek.

Ekonomi

Akaryakıt sektörü kaynaklarına göre yapılmayan zammın üstüne zam yapıldı. 24 Haziran Pazartesi gecesi benzine 2 lira 1 kuruş, motorine 1...