Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Telefon operatör firmalarının mevcut tarifelere yaptığı fahiş zamlar, vatandaşlar tarafından 'soygun' olarak nitelendirildi.

Ekonomi

Sigara üzerindeki vergi düzenlemesiyle mali çarpan oranı 5,2’den 4,4’e düşürüldü. Bu sayede sigara zammının 2 lira azalması ve enflasyon etkisinin...

Ekonomi

Başkent Ankara'da simide zam yapıldı. Son zammın ardından konuşan Pideciler, Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf Odası Başkanı, zammı savundu.

Ekonomi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, TT ve BAT sigara gruplarına da, 3-4 TL'lik zam geldiğini açıkladı.

Ekonomi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden Philip Morris (PM) sigara grubuna yeni bir zam yapıldığını duyurdu.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, Orta Vadeli Program'dan yola çıkarak, 2025 asgari ücret zammı için tahminini açıkladı.

Ekonomi

Eylül ayında sigara fiyatlarına 3-5 lira arasında bir zam yapılması bekleniyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, stok sorunları...

Ekonomi

4 Eylül 2024 itibarıyla Otogaz grubunda bölgesel farklılıklar gösterebilecek şekilde 1,30 TL’lik bir fiyat artışı öngörülüyor.

Ekonomi

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa süre kala, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapıldı.

Yerel

Ankara'da taksi ücretlerine 7,5 ay sonra yeniden zam yapıldı. 30 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre açılış ücreti yüzde...