Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) vize serbestisi hedefleriyle çelişen tahminler ortaya çıkarken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ekonomi

Türkiye 15 yaşından küçük 50 yaşından büyük Irak vatandaşlarına vizeyi kaldırmasına karşılık, Irak yönetiminden skandal bir yaptırım geldi.

Gündem

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell’in aday gösterdiği Büyükelçi Thomas Hans Ossowski, AB Türkiye Delegasyonu Başkanlığına getirildi.

Yaşam

ASAL Araştırma tarafından 26 ilde yapılan kamuoyu araştırmasında yurttaşlara, ‘Türkiye'nin en önemli sorunu nedir?’ sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 54.5'i...

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Norveç'in Türkiye'ye yönelik savunma sanayi kısıtlamalarını kaldırdığını açıkladı.

Ekonomi

İngiltere merkezli banka HSBC, Türkiye'ye ilişkin yeni raporunda ekonomik risklere dikkat çekerek, faiz indirimi için beklenen tarihi açıkladı.

Spor

A Milli Futbol Takımızın 9 Eylül'de İzmir'de İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçının hakemi Arnavut Enea...

Dünya

Türkiye’nin BRICS’e yaptığı resmi başvuru sonrasında ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, "Türkiye hala önemli bir müttefik" açıklamasını yaptı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi arasında 12 yıl sonra yapılan görüşmede iki ülke arasında ticaret, ekonomi,...

Gündem

BRICS dönem başkanı Rusya'da Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, "Türkiye, tam üyelik başvurusunu sundu. Değerlendireceğiz" dedi.

Teknoloji

Roblox, Ağustos ayında Türkiye'de erişim engeliyle karşılaşmasının ardından, yaklaşık bir ay sonra konuya dair resmi bir açıklama yaptı.

Ekonomi

ABD'nin en büyük bankalarından Citi'nin raporuna göre, Türkiye, üçüncü çeyrekte daralacak, dördüncü çeyrekte ise zayıflayacak.