TİP Haberleri

TİP haberleri ve güncel TİP gelişmeleri, TİP ile ilgili tüm video, TİP fotoğrafları ve TİP haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in istifasını talep ederken okullarda sağlık ve temizlik ihtiyaçlarının giderilemediğini belirtti.

Gündem

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için...

Gündem

Ahmet Şık'ın muhalefete "hep birlikte Meclis'i terk edelim" şeklinde çağrı yapmasının ardından, TİP'ten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Gündem

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Can Atalay'ın tahliye talebiyle ilgili yaptığı başvuruya, AYM'nin kararının kendilerini değil TBMM'yi bağladığı yanıtını verdi.

Gündem

Milletvekilliği düşürülen tutuklu Can Atalay'da yeni açıklama geldi. Atalay "AYM'nin hak ihlalleri sonucu tahliye edilmemi bekliyorum" dedi.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili skandal bir açıklama yaptı. Bahçeli, "adalet yerini bulmuştur" dedi.

Gündem

Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun Kadıköy'den aday olmasıyla ilgili konuşan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "Kendi adayımızı çıkaracağız" dedi,

Gündem

İYİ Parti'de istifa eden Gökhan Zan’ın TİP'ten aday olacağı iddialarının ardından Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) açıklama geldi.

Gündem

TİP Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi, Yargıtay'ın Can Atalay kararı sonrası AK Parti ve MHP'liler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını...

Gündem

Tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın serbest bırakılması çağrısıyla Antalya'da açıklama ve yürüyüş gerçekleştirildi.

Gündem

Türkiye İşçi Partisi (TİP), TBMM'ye 14 Mayıs parlamento seçimlerinde 1 milyon oy alarak 4 milletvekili göndermişti. Şimdi ise TİP'in yerel...

Gündem

Türkiye İşçi Partisi, bir kişinin “Açım, çocuklarım aç, borcum var” diyerek intihar girişiminde bulunduğu AVM’de eylem yaptı.