Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'nin Aydın adayı Mustafa Savaş’ın, geçinemediğini söyleyen emekli vatandaşa yanıtı, “Emekliye bir bardak çayı çok gördüler” yorumlarına neden oldu.

Gündem

Afyonkarahisar'daki Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu'nda Ülkü Ocakları İl Başkanı'na "karşılama töreni" düzenlendi. Skandal görüntüler büyük tepki çekti.

Gündem

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'nın babası Erol Erkan, hakkında çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu. Erkan, suçlamaları kabul etmedi.

Gündem

Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı gerici Ahmet Mahmut Ünlü, vatandaşları hayatından bezdiren zamları vicdansızca savundu.

Gündem

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan'ın, banka çalışanı Büşra Bozkurt'a mobbing uygulayarak işten attığı ortaya çıktı.

Gündem

Partsinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, usta sanatçı Zülfü Livaneli ve AYM Başkanı Zühtü Arslan'ı hedef tahtasına koydu.

Gündem

"İBB'de 550 terörist var" ifadelerinden dolayı hakkında 3 kuruşluk dava açılan Süleyman Soylu'nun, İBB'ye iftira attığı ortaya çıktı.

Gündem

Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'nde okuyan iki depremzede kız kardeş, beraber uyuduğu için "eşcinsel" denilerek yurttan atıldı.

Gündem

Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan ve MOSSAD ajanı olduğu tespit edilen casusun, mesai arkadaşları da yabancı uyruklu çıktı.

Gündem

AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum, 6 Şubat depremlerinde yıkılan binaların büyük çoğunluğuna imar affı çıkarmakla biliniyor. İşte Murat Kurum'un...

Gündem

Suriye uyruklu yabancı teröriste, Türkiye’de sığınma izni verildiği ve hakkında düzenlenen belgede, terörist için ‘savaşçı’ ibaresi kullanıldığı ortaya çıktı.

Gündem

İzmir Bornova’da bir korunun yok edilerek Suriyeliler için anaokulu yapılma projesinin inşaatı, gelen yoğun tepkilerin ardından durduruldu.