Resmi Gazete Haberleri

Resmi Gazete haberleri ve güncel Resmi Gazete gelişmeleri, Resmi Gazete ile ilgili tüm video, Resmi Gazete fotoğrafları ve Resmi Gazete haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Uluslararası Deniz Seyir Yardımcıları Teşkilatı Sözleşmesinin İlişik Beyanla Birlikte Onaylanması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre; Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayısı...

Ekonomi

5 TL değerindeki madeni paraların tedavüle çıkarılmasına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığınca yayımlanan tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Basın Kartı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

Genel

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi...

Ekonomi

Resmi Gazete'de yayımlanan son karara göre, en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liradan 10 bin liraya yükseldi.

Ekonomi

İçişleri Bakanlığı, trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 15 günden 1 aya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri değişti.

Genel

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.

Gündem

Anayasa Mahkemesi kararlarına göre, Uyanış Partisi, Türkiye Yaşam Partisi ve Yeni Yol Partisi’ne “kapatma davası” açtı.

Ekonomi

2024 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete’de yayınlandı. Buna göre; kamu 2024’te 1 trilyon 6 milyar 903 milyon liralık yatırım yapacak....