Okan buruk Haberleri

okan buruk haberleri ve güncel okan buruk gelişmeleri, okan buruk ile ilgili tüm video, okan buruk fotoğrafları ve okan buruk haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera'nın geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Spor

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da, Fatih Terim'in Okan Buruk'un yerine gelmek için mücadele verdiği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son dakikalarda Alanyaspor'un yakaladığı pozisyonda net bir faul olduğunu söyledi, hakeme tepki gösterdi.

Spor

Galatasaray'da RFC beraberliği bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarlar Okan Buruk'un yerine Fatih Terim'in gelmesini istemeye başladı.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, hakeme yönelik “Buna penaltı veren burada bir daha maç yönetemez” sözü nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Spor

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Kasımpaşa maçındaki tavırları nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u hedef aldı.

Spor

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçından sonra çok çarpıcı bir iddia geldi. Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçtiği maçı 3-3 bitirmesinin yankıları sürerken,...

Spor

Kasımpaşa ile oynadığı Süper Lig maçında 3-3 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un karşılaşmanın hakemine gösterdiği tepki gündem oldu.

Spor

Galatasaray Teknik Direkörü Okan Buruk, “Fabrika ayarlarına döneceğiz” sözünü yerine getirdi.

Spor

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında, "Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak.” ifadelerini kullandı.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş hezimetinin ardından Young Boys maçlarındaki başarısız taktiklerle eleştirilerin hedefi haline geldi.

Spor

Süper Kupa'da ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0'lık skorla kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, mağlubiyetin birinci sorumlusu olarak kendini gösterdi.