Mehmet Şimşek Haberleri

Mehmet Şimşek haberleri ve güncel Mehmet Şimşek gelişmeleri, Mehmet Şimşek ile ilgili tüm video, Mehmet Şimşek fotoğrafları ve Mehmet Şimşek haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye’de asgari ücretin düşük olmadığını öne süren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘e ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan yanıt geldi.

Ekonomi

Türkiye'de asgari ücretin düşük olmadığını savunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e, ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan yanıt geldi.

Ekonomi

Habertürk ekranlarında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten, emeklileri kızdıracak açıklamalar geldi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yalçın Karatepe'nin Mehmet Şimşek'le yaptığı görüşmeyle ilgili olarak, "Doğru dilin kullanıldığı ama maalesef aynı dilin...

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP'li Yalçın Karatepe ile 4 saat süren görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından ilk kez...

Gündem

Yandaş gazeteci Abdulkadir Selvi, "Türkiye, gri listeden çıkmak üzere. FATF toplantısında olumlu sinyaller var." dedi.

Ekonomi

CHP’nin Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Karatepe ile Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'in görüşmesi başladı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonun gelecek yıl 10'lu rakamların ortalarında, sonrasında ise tek haneli rakamlarda olması muhtemeldir" dedi.

Gündem

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, merkezi yönetimin denetimi altında olan 19 KİT'in, yabancı yatırımcıya sıcak para için satılacağını açıkladı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kayıt dışılıkla mücadelemize her alanda ara vermeden devam ediyoruz"...

Ekonomi

Mayıs'ta açlık sınırının, asgari ücretin 1967 TL üzerine yükselmesiyle birlikte, 2025 sonunda asgari ücretle açlık sınırı arasında uçurum ortaya çıkacak.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından üzerinde çalışmaları süren yeni vergi paketiyle ilgili tüm detaylar belli oldu.