Köfteci Yusuf Haberleri

Köfteci Yusuf haberleri ve güncel Köfteci Yusuf gelişmeleri, Köfteci Yusuf ile ilgili tüm video, Köfteci Yusuf fotoğrafları ve Köfteci Yusuf haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ankara kulislerinden edinilen bilgilere göre, Köfteci Yusuf skandalı, kabinede önemli değişikliklere yol açabilir. Skandal, 2 bakanı koltuğundan edebilir.

Gündem

Ankara'daki iki şubesindeki ürünlerde domuz eti kullandığı tespit edilen meşhur Köfteci Yusuf'un, Temmuz ayında bölge deposunu kapattığı ortaya çıktı.

Gündem

Domuz eti skandallarıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf hakkında açıklamalarda bulunan Sedat Peker, "Ben o dosyanın sanığı değilim. Dönemin İçişleri Bakanı...

Gündem

Köfteci Yusuf'un da yer aldığı domuz eti skandalı, helal sertifikalarının güvenilirliğini tartışmaya açtı. CHP Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, bu konuda...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi hakkında ilk kez konuştu.

Gündem

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti çıktığı iddialarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Gündem

"Bilmeden domuz eti yemek günah mı?" sorusunu soran vatandaşlar Diyanet'in Alo Fetva hattına telefon yağdırdı.

Gündem

Köfte ve dönerlerinde domuz eti tespit edildiği iddiasıyla Türkiye gündemine oturan Köfteci Yusuf, yaptığı açıklamayla suçlamaları reddetti.

Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı, domuz eti kullandığı iddia edilen ünlü köfteciler listesinde, yüzlerce şubesi bulunan Köfteci Yusuf'un da olduğunu söyledi.

Gündem

Ünlü Köfteci Yusuf'la ilgili domuz eti iddiaları devam ederken, gazeteci usta Fatih Altaylı'dan konuya ilişkin çarpıcı bir yorum geldi.