Katliam Yasası Haberleri

Katliam Yasası haberleri ve güncel Katliam Yasası gelişmeleri, Katliam Yasası ile ilgili tüm video, Katliam Yasası fotoğrafları ve Katliam Yasası haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti ve MHP oylarıyla Meclis'te kabul edilen 'Katliam Yasası'nı savunarak belediyeleri hedef aldı.

Gündem

CHP, yoğun tepkilere karşın Cumhur İttifakı bileşenleri AK Parti ve MHP’nin oylarıyla Meclis’ten geçen sokak hayvanlarına ilişkin yeni yasayı AYM'ye...

Gündem

Sokak hayvanlarının öldürülmesini de öngören yasanın yürütmesinin durdurulması için, CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağı tarih belli oldu.

Gündem

Edirne’nin Uzunköprü ilçesi çöplüğüne çuvallar içinde atılan yaklaşık 10- 15 köpek cesedi bulundu. Uzunköprü Belediyesi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gündem

AK Parti ve ittifak ortağı MHP tarafından önerilen sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifine, siyasi partilerin katılım sayısı ve oyları belli...

Gündem

Sokak köpeklerinin toplatılması ve ötanazi yoluyla yok edilmesiyle ilgili yasaya tepkiler sürerken, şarkıcı Ceylan Ertem'den çok sert bir açıklama geldi.

Gündem

Katliam Yasası'nın onaylanmasından sonra, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde sokak köpekleri, belediye ekipleri tarafından toplatılmaya başlandı.

Gündem

Sokak hayvanlarına yönelik katliama 'Evet' diyen vekillerden olan AK Partili Zehranur Aydemir'in mazereti, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Gündem

AK Parti iktidarı ve küçük ortağı MHP, sokak hayvanlarının katledilmesini öngören kanlıyı yasayı geçirdi. İktidar mensupları bir de gülerek fotoğraf...

Gündem

Sokak hayvanlarının öldürülmesine ilişkin kanun teklifini savunan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyeleri de hedef tahtasına koydu.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanları için katliam yasasına uymayan belediyeler için 6 aydan 2 yıla kadar hapis...

Gündem

CHP'de Özel başkanlığında toplanan MYK toplantısı devam ederken Genel Merkeze "Katliam Yasasını Reddediyoruz" yazılı pankart asıldı.