Iyi parti Haberleri

iyi parti haberleri ve güncel iyi parti gelişmeleri, iyi parti ile ilgili tüm video, iyi parti fotoğrafları ve iyi parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, HÜDAPAR Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa ile ilgili açıklamalarının arkasında AKP'nin olduğunu söyledi.

Gündem

İYİ Parti'de istifalar devam ederken, İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin de ayrılmasıyla milletvekili sayısı 30'a düştü.

Gündem

2023'ten beri istifalarla sarsılan İYİ Parti'de, Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi ve 41 kişi partiden ayrıldığını açıkladı.

Gündem

İYİ Parti'de İzmir Milletvekili Ümit Özlale sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Gündem

MHP'den İYİ Parti'ye geçen Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Ahırlı Belediye Başkanı seçilen Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri partilerinden istifa etti.

Gündem

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.:

Gündem

İYİ Parti Milletvekili Kürşad Zorlu, CHP'nin Can Atalay için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırma girişimine karşı çıkarak, bu tür toplantıların gerginlik...

Gündem

İYİ Parti Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Başkanı Cenk Özatıcı, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'nu ziyaret etti.

Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda; “Giden, küsen, istifa eden, gönlü kırılan arkadaşlarımıza hulusi kalb ile...