İsmail Heniyye Haberleri

İsmail Heniyye haberleri ve güncel İsmail Heniyye gelişmeleri, İsmail Heniyye ile ilgili tüm video, İsmail Heniyye fotoğrafları ve İsmail Heniyye haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İran Devrim Muhafızları'nın Heniyye açıklamasının ardından, Kum şehrindeki Cemkeran Camii'nin kubbesine kırmızı intikam bayrağı çekildi.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin Tahran’da kaldığı konutunda suikasta uğrayrak hayatını kaybetmesi ve İsrail’in yaptığı saldırılar hakkında...

Gündem

MHP lideri Devlet Bahçelİ, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye’nin Tahran’da uğradığı suikast sonucu öldürülmesinin ardından açıklama yaptı.

Gündem

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin Tahran'da düzenlenen bir suikast sonucu öldürülmesi sonrası, siyasi liderlerden peş peşe açıklamalar geldi.

Dünya

Hamas, İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikastı “korkakça bir eylem” olarak nitelendirerek, intikam alacaklarını duyurdu.

Dünya

Tahran'da uğradığı suikast sonucu öldürülen Hamas Lideri Heniyye, Pezeşkiyan'ın yemin töreninde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile aynı karede yer almıştı.

Dünya

Hamas lideri İsmail Heniyye'ye suikast düzenlendi. Heniyye İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda uğradığı saldırıda öldürüldü.