Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Galatasaray'ın Monaco'dan kadrosuna kattığı Ismail Jakobs, son idmanda takımdan ayrı çalıştı. Rizespor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Spor

Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün, Zalewski'nin transfer görüşmeleri sırasında yaşanan sorunların ardından görevinden istifa etti.

Spor

Galatasaray Daikin, Balkan Kupası son maçında PAOK'u 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

Spor

Eski futbolcu Rio Ferdinand'ın, Jose Mourinho'yu Galatasaray üzerinden eleştirdiği sözler Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

Spor

Gazeteci Haluk Yürekli, Galatasaray'da geçen sezonun şampiyonluk primlerinin hala hesaplara yatmadığını söyledi.

Spor

Roma'nın Polonyalı sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski'nin Galatasaray'a transferine İtalyan takımından onay çıktığı, futbolcuyla ise görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.

Spor

Transfer döneminin sonuna yaklaşırken Adı Galatasaray ile anılan Dina Ebimbe'nin, sarı kırmızılı ekibin teklifini reddettiği iddia edildi.

Spor

Galatasaray forması giyen Alexandru Cicaldau'nun, Romanya Süper Ligi ekiplerinden Petrolul Ploieşti ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Spor

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir süre uzak kalacak olan Mauro Icardi yaptığı sosyal medya paylaşımında "“Gelecek belirsizliğini koruyor, ancak sizin gibi...

Gündem

Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ski CIA Başkanı James Woolsey ile Florya'daki Galatasaray Tesisleri'nde...

Spor

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, milli yıldız Barış Alper Yılmaz'a yeni sözleşme önereceği iddia edildi.

Spor

Leverkusen'in Nijeryalı forveti Victor Boniface, Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in kendisine hediye ettiği Galatasaray formasını paylaştı.