Dursun Özbek'ten tartışmalı sponsorluk yanıtı: Babamın oğlu olsa... Dursun Özbek'ten tartışmalı sponsorluk yanıtı: Babamın oğlu olsa...

Karaborsa bilet iddialarıyla eleştirilerin hedefindeki Galatasaray yönetimi hakkında gazeteci Haluk Yürekli'den gündem yaratan açıklamalar geldi.

Spor Gecesi Dijital'den Haluk Yürekli, Galatasaray'da geçen sezonun şampiyonluk primlerinin hala hesaplara yatmadığını söyledi.

"Galatasaray'da hala şampiyonluk primleri ödenmemiş" diyen Yürekli Sarı Kırmızılı yönetimi eleştirdi.

Haluk Yürekli şöyle devam etti:

Bir oyuncunun ödenmesi gereken vergisi ödenmediği için vergi dairesi oyuncunun hesaplarına bloke koymuş, sonradan bloke kaldırılmış.

TEKNİK DİREKTÖR OKAN BURUK DA HEDEFTE

Dursun Özbek yönetimini hedef alan Yürekli, "Roma'ya gittin verdin parayı aldın Zalewski'yi, bu bitirseydi Osimhen bitirirdi. Ya Osimhen getirdi Galatasaray. Transfer bitirmiyor, bu iş transferle değil, doğru yönetme şekliyle biter. Bu mudur" dedi.

Gazeteci Yürekli şöyle konuştu: Millet fal açmaya başladı. Herkes 3-5-2 diyor, ya Galatasaray teknik direktörü bir çıkıp medya karşısına ne yapmak istediğini anlatmaz mı? Niye anlatmıyor Okan hoca ne yapmak istediğini? İnsanlar merak ediyor. Ya bir iletişim yürütsün.