Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Sevilla Kulübü, Fenerbahçe'nin transferde son aşamaya geldiği Youssef En-Nesyri'nin kulüpten ayrılışının kesinleştiği için idmana katılmadığını açıkladı. Faslı yıldızın İstanbul'a geliş...

Spor

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lugano maçı kamp kadrosu belli oldu.

Spor

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, bu sezon maçları tribünden izleyeceğini söyledi.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, pazar günü gerçekleştirilen antrenmanda aldığı darbe nedeniyle bugünkü antrenmana çıkmadı.

Spor

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin Lugano'yu elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille ile eşleşti.

Spor

Fenerbahçe'de takım kaptanları Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş, Sarı-Lacivertli taraftarlara 'birlik olma' çağrısı yaptı.

Spor

Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki oyuncusu Dusan Tadic, EURO 2024'ün ardından Sırbistan Milli Takımı'ndan emekli olacağını açıkladı.

Spor

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin, takımda kalmak için yönetime şart koştuğu öne sürüldü.

Spor

TFF başkanlık seçimleri hakkında açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Baskı var, tehdit var, vaat var, rüşvet var, her şey...

Spor

Fenerbahçe'nin yollarını ayırma kararı aldığı Emre Mor'un temsilcisi, Sarı-Lacivertli kulüple görüşmek için İstanbul'a geldi.

Spor

Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe ile anlaşan deneyimli santrafor Cenk Tosun'a, Beşiktaşlı taraftarların tepkisi dinmiyor.

Spor

Turkish Airlines EuroLeague'de Panathinaikos ile şampiyonluk yaşayan Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü ile aralarındaki rekabete dair çarpıcı sözler sarf etti.