Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun gelişi hakkında konuştu.

Spor

Yazarımız Aykut Torunoğulları, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun, Fenerbahçe'nin başına geçmesini değerlendirdi.

Spor

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, "Türkiye Ligi'nin daha iyi bir lig olmasını istiyorum. Fenerbahçe için sesimi yükseltmem gerekirse, iki kere...

Spor

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Jude Bellingham, Fenerbahçe'nin sosyal medyadaki Jose Mourinho ile ilgili bir paylaşımını beğendi.

Spor

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho transferi, büyük yankı uyandırdı. Dünya basını, Fenerbahçe'nin Mourinho'yu takımın başına getirmesini konuşuyor.

Spor

Barcelona'nın Polonyalı yıldız forveti Robert Lewandowski, hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Spor

Özel uçakla İstanbul'a gelen Mourinho, akşam saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlarla buluşacak.

Spor

Sarı lacivertli kulübün sözleşmesi sona eren Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi ile 1 yıl opsiyonlu sözleşme uzatıldığı öne sürüldü.

Spor

Sarı lacivertli kulüpte yeni teknik direktörü olması beklenen Jose Mourinho ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Spor

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin golleriyle 3 puanı kopardı.

Spor

Haziran ayında yapılacak seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-lacivertli kulübün başkanlığını bırakacağını söyledi.

Spor

Fenerbahçe Kulübü Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, sarı-lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 11 milyar 466 milyon TL olduğunu...