Paris 2024 Paralimpik Oyunları: Sevilay Öztürk bronz madalya kazandı Paris 2024 Paralimpik Oyunları: Sevilay Öztürk bronz madalya kazandı

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 99 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon için çalışmalarına teknik direktörden başladı. İlk olarak İsmail Kartal ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertli kulüp, takımın başına Jose Mourinho'yu getirdi. Kanarya'nın Mourinho transferi dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

İşte dünya spor basının Mourinho transferi için yazdıkları:

Mirror: "Jose Mourinho binlerce taraftarın önünde takımın yeni patronu oldu, Fenerbahçe taraftarına söz verdi."

Daily Mail: "Portekizli efsane 5 ay sonra futbola döndü. Jose, İstanbul'da on binlerce kişilik coşkulu bir taraftarın önünde tanıtıldı."

Sky Sports: "Jose Mourinho Fenerbahçe taraftarları tarafından bir kahraman gibi karşılandı."

Marca: "İnanılmaz ama gerçek! Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü oldu. 'Özel Biri' için Fenerbahçe'de çılgın bir tören düzenlendi."

Record: "İstanbul'da çılgın atmosfer! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak açıklanan Jose Mourinho "Artık ben de ailenize aitim" dedi."

O Jogo: "Jose Mourinho, Boğaz'da tekne turu sonrası Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda binlerce coşkulu taraftar önünde resmi imzayı attı ve "Burada daha kazanmadan seviliyor gibi hissediyorum" dedi."

Bild: "Jose Mourinho pop yıldızlarının aşina olduğu bir coşkuyla karşılandı."

Goal: "Binlerce taraftar önünde imzayı atan Jose Mourinho, Fenerbahçe taraftarını cesur vaatlerle coşturdu."

AS: "Şampiyonluk kutlamaları coşkusunda geçen törende Mourinho, "Artık bu forma benim derim gibi" dedi."

The Sun: "Küçük ordu! Jose Mourinho'yu tanıtırken on binlerce taraftar meşaleler, tezahüratlarla yeni teknik direktörlerini bağırlarına bastı."

BBC: "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho "Bu forma artık benim derim gibi" sözleriyle taraftarları coşturdu."

Athletic: "Statta on binlerce taraftar vardı. 200 bini aşkın kişi de töreni YouTube'dan izledi."

GiveMeSport: "Jose Mourinho, Fenerbahçe hocası olarak yaptığı ilk açıklamalarla taraftarlar arasında çılgın sahnelere sebep oldu."