Faiz Haberleri

faiz haberleri ve güncel faiz gelişmeleri, faiz ile ilgili tüm video, faiz fotoğrafları ve faiz haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

ABD Merkez Bankası, ABD işgücü piyasasını desteklemeyi amaçlayan politika değişikliğine agresif bir başlangıç yaparak, gösterge faiz oranını yarım puan düşürdü.

Ekonomi

Ünlü iktisatçı Mahfi Eğilmez, Merkez Bankası'nın Eylülde enflasyonun yüzde 40'ın altına inmesi halinde faiz indirimine gidebileceğini iddia etti.

Ekonomi

İngiltere merkezli banka HSBC, Türkiye'ye ilişkin yeni raporunda ekonomik risklere dikkat çekerek, faiz indirimi için beklenen tarihi açıkladı.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, Merkez Bankası faizi indirse de artırsa da, dövizden dönenlerin sürekli ek faiz kazandığını belirtti.

Ekonomi

Ekonomik zorlukların devam edeceğini ve bankaların bu süreçte bedel ödeyeceğini belirten İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Merkez Bankası'nın Kasım...

Ekonomi

Merkez Bankası'nın faizi sabit tutmasının ardından Dolar/TL, 33,82 ile zirve seviyesinde işlem gördü. Euro/TL ise 37,23 seviyesinin üzerinde alıcı buldu.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Ağustos ayı faiz kararını açıkladı. Karar neticesinde Merkez Bankası politika faizi yüzde 50'de kaldı.