Ekrem imamoğlu Haberleri

ekrem imamoğlu haberleri ve güncel ekrem imamoğlu gelişmeleri, ekrem imamoğlu ile ilgili tüm video, ekrem imamoğlu fotoğrafları ve ekrem imamoğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de çöken binanın yakınındaki binalarda boşaltma işlemi yapıldığını açıkladı.

Gündem

"Ekrem İmamoğlu Yeniden Refah’a arkadan aday çıkarması için ödeme yaptı, bir şekilde fonladı" iddialarına, Yeniden Refah'tan çok sert tepki geldi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanların maaşlarında yüzde 10 iyileştirme yapıldığını açıkladı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi.

Gündem

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kimin kazanacağını açıkladı.

Gündem

İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Güner, " İmamoğlu’na verilmeyen her oy, Kurum’u...

Gündem

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, anketlerde öne geçtiğini iddia etti.

Gündem

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde CHP'yle ilgili bomba bir kulis bilgisi geldi. CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'nin kendisine rakip aday olarak Buğra Kavuncu'yu çıkarmasının ardından ilk kez konuştu.

Gündem

İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın, CHP'nin İBB adayı mevcut başkan Ekrem İmamoğlu'nu desteklemek için partiden istifa ettiklerini açıkladı.

Gündem

TRT ve Anadolu Ajansı yayınlarında kendisine yer verilmemesine tepki gösteren İBB Başkanı İmamoğlu, "Yerel seçimde öyle bir demokrasi şamarı yiyeceksiniz...

Gündem

Asal Araştırma Şirketi tarafından İstanbul için gerçekleştirilen seçim anketine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'un önünde yer aldı.