Diyanet Haberleri

diyanet haberleri ve güncel diyanet gelişmeleri, diyanet ile ilgili tüm video, diyanet fotoğrafları ve diyanet haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, ocak-ağustos döneminde toplamda 65,5 milyar TL harcama yaparak, dev bakanlıkları solladığı ortaya çıktı.

Gündem

Asal Araştırma'nın kurumların güvenirliğine ilişkin yaptığı ankette, Cumhurbaşkanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı sınıfta kaldı.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, bu haftaki cuma hutbesinde, Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran'ın ölümüyle ilgili ifadelere yer verdi.

Gündem

Diyanet'in 30 Ağustos hutbesinde Gazi Atatürk'ü anmamasına, ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan çok konuşulacak tek cümlelik bir yanıt geldi.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde hazırlanan cuma hutbesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yine yer vermedi.

Eğitim

ÇEDES kapsamında ‘Adabı muaşeret’ temasının işlendiği bu haftaki hutbede, velilere seslenilerek öğrencilerin din odaklı ders seçimi yapması gerektiği vurgulandı.