DEM Parti Haberleri

DEM Parti haberleri ve güncel DEM Parti gelişmeleri, DEM Parti ile ilgili tüm video, DEM Parti fotoğrafları ve DEM Parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Murat Kurum, DEM Parti'nin seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı hakkında konuştu.

Gündem

Ankara'da parti genel merkezinde açıklamalarda bulunan DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, büyükşehir adaylarını 9 Şubat'a kadar açıklayacaklarını söyledi.

Gündem

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarma kararı aldı.

Gündem

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Başak Demirtaş'ın İstanbul'dan aday olup olmacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

Aktif siyasetten çekildiğini açıklayan Ahmet Türk, ikna edilerek DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı oldu.

Gündem

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Ahmet Türk, önseçimde barajı geçemeyince adaylığını geri çekip, siyaseti bıraktı.

Gündem

DEM Parti, İBB Adaylığı için Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın aday gösterileceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Gündem

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum hakkında konuşan DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, İmar affıyla anılan, yaptığı hiçbir projenin...

Gündem

CHP, DEM Parti ve TİP'ten 9 milletvekiline ait Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Gündem

141 siyasi partinin faaliyet gösterdiği Türkiye'de, AK Parti'nin 11 milyon 41 bin 464, CHP'nin 1 milyon 428 bin 800, İYİ...

Gündem

DEM Parti'nin yeni grup başkanvekilleri belirlendi. Parti, yazılı bir açıklama ile yeni grup başkanvekillerini kamuoyuna duyurdu.

Gündem

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, DEM Partili milletvekilleri hakkında "Maaşları kesilsin" çağrısında bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yanıt...