Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Kasımpaşa’daki ek hizmet binasından çıkartılmak istenmesine çok sert tepki gösterdi.

Gündem

CHP, Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin bazı hükümlerinin iptali ve yürütmenin durdurulması ve iptali talebiyle Danıştay'da...

Gündem

Beyoğlu Kaymakamlığı, yerel seçimlerde AKP’den CHP’ye geçen Beyoğlu Belediyesi’nin birimlerini, ortak kullandıkları hükümet konağı binasından zorla tahliye etti.

Gündem

Çukurova Uluslararası Havalimanı, yap-işlet-devret projesi olarak 10 Ağustos 2024 günü açıldı. Adana Şakirpaşa Havalimanı ise kapılarını geçen ay uçuşlara kapattı.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin toplantısı sonrası yaptığı açıklamada erken seçim iddialarıyla ilgili konuşurken CHP'yi hedef aldı.

Gündem

CHP, kamuoyunda “tasarruf tedbirleri paketi” olarak nitelendirilen kanunun iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) dava açtı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in erken seçim çağrısına yanıt Devlet Bahçeli, "2025 Kasım ayında erken seçim telaffuz etmesi akıl tutulmasıdır"...

Gündem

CHP içine dikkat çeken mesajlar veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bununla uğraşan kim varsa benim yol arkadaşım değildir, nokta!" ifadelerini...

Gündem

CHP MYK toplantısı, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde başladı. Toplantı sonrası Deniz Yücel’in basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Gündem

CHP'de gerçekleştirilen Tüzük Kurultayı'nın ardından istifa edeceği iddia edilen ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Siz bari yapmayın" sözleriyle iddiaları yalanladı.