Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Sadece size oy veren seçmenler değil, hukuku, Anayasa'yı savunan milyonlar var arkanızda" dedi.

Gündem

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçimde ittifakın devam edip etmeyeceğine ilişkin, "Bu konularda atılacak adımlara da her zaman kapımız açıktır"...

Gündem

1 CHP'li ve 2 HEDEP'li milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM'ye ulaştı.

Gündem

MYK toplantısı sonrası basın açıklaması düzenleyen CHP Sözcüsü Deniz Yücel, kamuoyunda dillendirilen 'Gölge Kabine' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Özgür Özel’in genel başkan seçildiği 38’inci Olağan Kurultay sonrasında, yeni seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ilk toplantısını...

Gündem

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına karşı Yargıtay üyelerine Anayasa kitapçığı gönderdi.

Gündem

CHP'de Genel Başkanlığı Özgür Özel'in kazanmasının ardından yapılan toplantıda, partinin yeni Merkez Yönetim Kurulu üyeleri belli oldu.

Gündem

CHP’den ihraç edilmesinin ardından partisiz kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türk Ocakları'na üye oldu.

Gündem

CHP, 5 bin lira ikramiye düzenlemesinde çalışan emeklilerin kapsam dışında tutulması kararını Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) taşıdı.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi üyelerine suç duyurusunda bulunması sonrası 'direniş' çağrısı yaptı.

Gündem

Anayasa Mahkemesi önünde açıklama yapan CHP Lideri Özel, Yargıtay'ın hamlesinin "Erdoğan liderliğinde bir kalkışma olduğunun anlaşıldığını" söyledi.

Gündem

İçişleri Bakanlığı bütçesinde 22 yıl sonra bir ilk yaşandı. CHP, İYİ Parti ve TİP’li vekiller, “Kamuoyu ve siyasiler arkanızda” diyerek...