Çanakkale Haberleri

Çanakkale haberleri ve güncel Çanakkale gelişmeleri, Çanakkale ile ilgili tüm video, Çanakkale fotoğrafları ve Çanakkale haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

AFAD'dan edininlen bilgilere göre, Ege Denizi Çanakkale açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Ekonomi

Çanakkale'de boğaz ve adalar hattının ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., ücret tarifelerine yüzde 40 oranında tepki çeken bir zam yaptı.

Gündem

AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Çanakkale'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Deprem, 33.84 km derinliğinde meydana geldi.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale Eceabat’taki orman yangını hakkında açıklama yaptı.

Yaşam

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Kentteki 57. Alay Şehitliği ziyarete kapatıldı.

Gündem

Çanakkale'de meydana gelen 4,9'luk depremin ardından açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Şimdilik en yakın deprem Marmara içinde olacak" dedi.

Gündem

AFAD verilerine göre, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Çevre

Meteoroloji uyardı, Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in güney ve batı ilçeleri ve Manisa çevreleri ile İzmir'in kuzeyinde sağanak bekleniyor.

Yerel

Çanakkale'nin merkez, Lapseki, Ayvacık ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 8 kişi gözaltına alındı.

Zlider

Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yerel

Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan ve sürüklenen Kamerun bayraklı gemi, römorkör eşliğinde götürüldüğü Karanlık Liman bölgesine demir attı.

Yerel

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.