Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in güney ve batı ilçeleri ve Manisa çevreleri ile İzmir'in kuzeyinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu illerde yaşayan vatandaşları sağanak yağış hakkında uyardı. Peki sağanak saat kaçta ve hangi tarihte geliyor? İşte merak edilen haberin ayrıntıları...

Meteoroloji uyardı

Sağanak-6

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bölgede etkili olacak sağanak şu tarih ve saat hakkında yapılan açıklama şöyle:

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) öğleden sonra Marmara'nın güneybatısı (Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in güney ve batı ilçeleri) ve Manisa çevreleri ile İzmir'in kuzeyinde gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kocaeli'de deniz taştı, sahil bandı suyla doldu Kocaeli'de deniz taştı, sahil bandı suyla doldu

Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in güney ve batı ilçeleri ve Manisa çevreleri ile İzmir'in kuzeyindeki vatandaşları ilgilendiren sağanak uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından geldi.